隅田川のほとりにたたずむ
「かにかとう」

Stands by the Sumida River, Kani Kato.

海と大地の恵み、
食を通じて文化を味わう

Blessings of the sea and land, a taste of culture through food

知る人ぞ知るこの場所で、
まったく新しい和食の旅を。

A whole new Japanese culinary journey starts at this hidden destination.

当店は会員制でございます。
ご来店をご希望のお客様は、会員様のご紹介にてご予約くださいませ。

Our restaurant is membership-only.
If you would like to visit the restaurant, please make a reservation through a member's introduction.

Asakusa

■ カウンター用メニュー
  コース名:おまかせ
  2部制:17:30~ 、20:00~

■ Courses at the counter
  Types:Omakase
     ( Chef’s choise of the day )
  Time slots:5:30pm - , 8:00pm-

MENU

50年以上の歴史を持つ老舗、
加藤水産より直送された新鮮な食材が集まる、
かにかとう。
おもてなしの広がる空間で、
無形文化遺産である和食をご堪能ください。

Kani (Crab in Japanese) Kato gathers fresh ingredients directly from Kato Fishery,
which has over 50 years of history. Enjoy Japanese food, an intangible cultural heritage,
in a hospitality expanse.