北海道の蟹卸として創業した加藤水産
職人だから出来る妥協の無い選定と仕上げ
それが美味しさの秘密です

昭和38年創業 北海道の老舗の蟹専門店 加藤水産の直営店「蟹鮨 加藤」が札幌 狸小路店一丁目にオープン(12月中旬予定)。本格的な江戸前寿司、焼きタラバガニや毛蟹、新鮮なウニや魚介類も楽しめます。札幌市の中心部の駅からも徒歩圏内で行くことができます。店内には、立ち食い席・カウンター席・予約制のVIPをご用意しています。お一人でも気軽にお越しいただけます。事前予約にて巨大な活蟹フルコースを提供します。 料理長オススメの日本酒やワインも楽しめます。

Hokkaido’s King of Crab. Now steaming up Sapporo Kato Seafood, a Hokkaido crab-specialist with 55 years of history, is launching a sushi restaurant in the center of Sapporo with a concept surrounding sake and wine. Enjoy a specialty large live crab of the day with advance ordering. Advance reservations highly recommended, takeaway options also available. The perfect venue for hosting client, our chef introduces Japanese dishes in English.

创业于昭和38年(1963年)的北海道老字号加藤水产的直营店“蟹鮨加藤”预计将于
2019年11月28日在北海道札幌狸小路店一丁目正式开业.

在这里您可以同时享受蟹肉与寿司的完美搭配,也可以品尝到正宗的江户前寿司,烤帝王蟹,河蟹,新鲜的海胆和海鲜.我们也为您提供茶,清酒和葡萄酒.

进行提前预约的话,被称为日本“蟹王”的店长加藤敏明就会为您准备好新鲜巨大的活蟹.
我们也为您提供了打包专用的菜单,让美味一路伴随您前行.