蟹鮨 加藤は、極上の海の幸を味わう究極の体験をお約束します。

Kanizushi Kato promises the ultimate experience of savoring the finest seafood.

加藤敏明は、日本食文化を世界に発信する舞台装置として、
「蟹鮨 加藤 INORI 」をプロデュースしました。

Toshiaki Kato produced "Kanizushi Kato INORI" as a stage set to disseminate Japanese food culture to the world.

「おもてなし」と「本物の味」を、海の恵みを味わい尽くす
美食の旅を通してお楽しみください。

Please enjoy "hospitality" and "authentic taste" through a gastronomic journey to taste the blessings of the sea.

Information

SETSU NISEKO INORI 2023-2024 W...

蟹鮨加藤 営業案内 ◇蟹鮨加藤 雪ニセコINORI店◇ ◎冬季営業期間 2023.12.1~2024.4月末頃 ◎定休日 12月:6(水)、7(木)、13(水) 1月:9(火)、10(水)、17(水)、24(水)、31...

蟹鮨加藤5周年感謝祭

お陰様で蟹鮨加藤も5周年に突入いたします。 そこで、皆様への感謝の気持ちを込めて感謝祭を開催いたします! 土、日のランチ時間限定で20,000円相当の会席料理を5,000円でご提供させていただきます。 期間:6月1日〜...

お知らせ News

Information

蟹鮨 加藤 - INORI -

Setsu Niseko

蟹鮨 加藤は、鮮度抜群の海の幸を毎日市場で吟味し仕入れてきます。
本物の職人だけができる芸術的な手さばきで
見事な鮨や刺身、懐石料理を美しく仕上げてゆきます。

Kanizushi Kato selects the freshest seafood from the market every day.
A real craftsman can do, We will provide sushi, sashimi, and kaiseki cuisine.

■ カウンタメニュー
  姿タラバ蟹懐石
  2部制: 17:30-, 20:00-

■ menu for counter
  Whole King Crab Kaiseki
  two-part system: 17:30-, 20:00-

MENU

ACCESS

Please click here to make a reservation.