五穀豊穣と平和を祈る
Pray for a bountiful harvest and peace
■蟹鮨 加藤 INORI
加藤敏明は、日本食文化を世界に発信する舞台装置として和食懐石「蟹鮨 加藤 INORI 」をプロデュースしました。テーマは「祈り」であり、世界中のゲストがニセコに集まり、季節の旬の恵みをいただき、五穀豊穣と平和を祈る舞台となります。
■極上の蟹と鮨、酒とワインを楽しむ
昭38年創業 北海道の老舗の蟹専門店 加藤水産の直営店「蟹鮨 加藤」が雪ニセコにオープン。本格的な江戸前寿司、たらば蟹の酒蒸し焼きや毛蟹、新鮮なウニや魚介類も楽しめます。カウンター席と個室をご用意。地酒やワインなども楽しめるバーカウンターも併設していますので、お一人でも気軽にお越しいただけます。
■ Kanizushi Kato INORI
Toshiaki Kato produced Japanese Kaiseki “Kanizushi Kato INORI” as a stage set to spread Japanese food culture to the world. The theme is “prayer”, and guests from all over the world will gather in Niseko to enjoy the blessings of the season and pray for a bountiful harvest and peace.
■Es SUSHI KATO SAKE, WINE & SEAFOOD
Hokkaido’s King of Crab. Now steaming up Setsu-Niseko Kato Seafood, a Hokkaido crab-specialist with 55 years of history, is launching a sushi restaurant in the setsu-Niseko with a concept surrounding sake and wine. Enjoy a specialty large live crab of the day with advance ordering. Advance reservations highly recommended, takeaway options also available. The perfect venue for hosting client, our chef introduces Japanese dishes in English.