1. HOME
  2. プラン
  3. MENU

MENU

◇LUNCH MENU◇

期間:2024/4/6 – 2024/11/10
定休日:水曜日、木曜日
※イベントなどによりランチメニューの提供日の変動があります
詳しくは当サイトのお知らせページもしくは公式instagramをご参照ください
https://www.instagram.com/sushi.kato_japanesefood_niseko?igsh=YXlhaDZxM3R0OXhv

Period: April 6, 2024 – November 10, 2024
Closed Days: Wednesdays and Thursdays
Note: The availability of lunch menus may vary due to events.
For more details, please refer to the announcement page on our website or our official Instagram.
https://www.instagram.com/sushi.kato_japanesefood_niseko?igsh=YXlhaDZxM3R0OXhv

LUNCH

11:30~14:00(LO.13:30)

※価格は全て税込みです
All prices include tax

Nigiri sushi

2,500円

鮨10貫
10pieces of sushi

小鉢
Side dish

みそ汁
Miso soup

香の物
Pickles

海鮮丼

Seafood don

5,000円

海鮮丼
Seafood rice bowl

小鉢
Side dish

みそ汁
Miso soup

香の物
Pickles

いくら丼

Ikura don

7,000円

いくら丼
Salmon roe rice bowl

小鉢
Side dish

みそ汁
Miso soup

香の物
Pickles

うに丼

Uni don

15,000円~

うに丼
Sea urchin rice bowl

小鉢
Side dish

みそ汁
Miso soup

香の物
Pickles

サイドメニュー

Side menu

蟹クリームコロッケ ¥300-
Crab-cream croquette(1peace)

◇DINNER MENU◇  ※要予約 ※Reservation only

期間:2024/4/6 – 2024/11/10
定休日:水曜日、木曜日
コース開始時間:17:00~19:00 の間 ※コースの時間は1時間半〜2時間半程度です
※事前にご予約いただければランチの時間帯にコースのご提供をする事も可能です。

会席コースの種類
※内容は季節により少し変わります。
・ヒラフ 22,000円(税込)
・祈   33,000円(税込)
・羊蹄  55,000円(税込)
※7−11歳のお子様は半額でハーフポーションの提供となります。
その他、ご要望がございましたら、お問い合わせフォームもしくはお電話にて気軽にご連絡ください。

◇DINNER MENU◇
※Reservation Only
Period: April 6, 2024 – November 10, 2024
Closed: Wednesdays and Thursdays
Course Start Time: Between 5:00 PM and 7:00 PM
※Course duration is approximately 1.5 to 2.5 hours
※Lunch course service is also available with prior reservation.

Types of Kaiseki Courses:
※Please note that the content may vary slightly depending on the season.
・Hirafu ¥22,000 (tax included)
・Inori ¥33,000 (tax included)
・Yotei ¥55,000 (tax included)
※Children aged 7-11 are offered half portions at half price. For other requests,please feel free to contact us via the inquiry form or by phone.

DINNER

※要予約
Reservation only

※価格は全て税込みです
All prices include tax

ヒラフ

HIRAFU

¥22,000-

とうもろこし豆腐 蝦夷鮑 蟹
Corn-Tofu, Ezo-Abalone, Crab

白老黒毛和牛
Siraoi Wagyu Beef

たらば蟹酒蒸し
Sake-Steamed King Crab

鮨7貫 ちらし
Nigiri Sushi and Chirashi

甘味と抹茶
Dessert and Green tea

INORI

¥33,000-

とうもろこし豆腐 蝦夷鮑 蟹
Corn-Tofu, Ezo-Abalone, Crab

白老黒毛和牛
Siraoi Wagyu Beef

大たらば蟹酒蒸し
Sake-Steamed Big King Crab

ソイ 蟹あんかけ
Rockfish with Crab Ankake Sauce

鮨6貫 三色ちらし
Nigiri Sushi and Chirashi

甘味と抹茶
Dessert and Green tea

羊蹄

YOTEI

¥55,000-

とうもろこし豆腐 蝦夷鮑 蟹
Corn-Tofu, Ezo-Abalone, Crab

蟹真丈
Soup with Steamed Crab-cake

ずわい蟹 しゃぶしゃぶ
Snow Crab Shabu-shabu

白老黒毛和牛
Siraoi Wagyu Beef

特大たらば蟹 酒蒸し焼
Sake-Steamed Jumbo King Crab

ソイ 蟹あんかけ
Rockfish with Crab Ankake Sauce

鮨5貫 三色ちらし
Nigiri Sushi and Chirashi

甘味と抹茶
Dessert and Green tea

◇DINNER MENU◇
2024.11.29 ~ 2025.03

※要予約 ※Reservation only
期間:2024/11/29 – 2025/03月中旬頃
定休日:なし
コース開始時間:①17:30~ / ②20:30~
コースの種類:
・おまかせ  30,000円(税サ抜)※11月29日〜12月19日、3月1日〜3月下旬までのみ
・おまかせ  50,000円(税サ抜)
・おまかせ 100,000円(税サ抜)
※同じグループ内で別々のコースにはできかねます。
※7−11歳のお子様は大人のコース料金の半額での提供となります。
その他、ご要望がございましたら、お問い合わせフォームもしくはお電話にて気軽にご連絡ください。

Period: November 29, 2024 – Mid-March 2025
Closed: None
Course Start Times: ① 17:30~ / ② 20:30~
Course Types:
・Omakase 30,000 yen (tax and service charge excluded)
※Omakase 30,000 yen is only available from November 29 to December 19 and from March 1 to late March.
・Omakase 50,000 yen (tax and service charge excluded)
・Omakase 100,000 yen (tax and service charge excluded)

Please note that it is not possible to select different courses within the same group.
Children aged 7–11 will be served at half the price of the adult course.

For any other requests, feel free to contact us via the inquiry form or by phone.

DINNER

※要予約
Reservation only

※税・サービス料別途
Tax and service charge excluded

おまかせ

OMAKASE

¥30,000-

百合根と毛蟹茶碗蒸し
Steamed Egg Custard with Lily Bulb and Hairy Crab

ブリ大根
Yellowtail and Daikon Radish

毛蟹
Hairy Crab

握り
Sushi

毛蟹、中トロ、平目、スルメイカ、鰤、赤身、帆立、イクラ、雲丹、日本一和牛
Lean tuna, Kinki Fish, Flying squid, Yellowtail, Medium fatty tuna, Scallop, Fatty Tuna,Botan shrimp, Hairy crab, Salmon roe, Sea urchin,Japanese No. 1 wagyu beef

あら汁
Miso soup

季節の果物
Fruit

※仕入れの状況により内容が変更となる場合がございます
The menu is subject to change without notice

おまかせ

OMAKASE

¥50,000-

百合根と毛蟹茶碗蒸し
Steamed Egg Custard with Lily Bulb and Hairy Crab

温野菜
Warm Seasonal Vegetables

ブリ大根
Yellowtail and Daikon Radish

毛蟹
Hairy crab

握り
Sushi

毛蟹、中トロ、キンキ、大トロ、スルメイカ、牡丹海老、鰤、赤身、帆立、イクラ、雲丹、日本一和牛
Lean tuna, Kinki Fish, Flying squid, Yellowtail, Scallop, Medium fatty tuna, Fatty Tuna, Botan shrimp,Hairy crab, Salmon roe, Sea urchin, Japanese No.1 wagyu beef

あら汁
Miso soup

季節の果物
Fruit

※仕入れの状況により内容が変更となる場合がございます
The menu is subject to change without notice

おまかせ

OMAKASE

¥100,000-

百合根と毛蟹茶碗蒸し
Steamed Egg Custard with Lily Bulb and Hairy Crab

温野菜
Warm Seasonal Vegetables

ブリ大根
Yellowtail and Daikon Radish

毛蟹
Hairy crab

日本一和牛トリュフすき焼き
Wagyu Truffle sukiyaki

握り
Sushi

毛蟹、中トロ、平目、大トロ(トリュフ)、スルメイカ(キャビア)、赤身、キンキ、雲丹、鰤、帆立、イクラ、日本一和牛(トリュフ)
Lean tuna, Kinki Fish, Flying squid(with caviar), Yellowtail, Scallop, Medium fatty tuna,Fatty Tuna(truffe),Botan shrimp,Hairy crab, Salmon roe, Sea urchin roll, Japanese No.1 wagyu beef(truffe)

あら汁
Miso soup

季節の果物
Fruit

※仕入れの状況により内容が変更となる場合がございます
The menu is subject to change without notice

VEGETARIAN MENU

※要予約
Reservation only

※税・サービス料込み
Tax and service charge included

ベジタリアン

VEGETARIAN

¥36,300-

Soup

Warm Seasonal Vegetables

Simmered dish Daikon Radish, Tomato, Tofu

Nigiri Sushi Bell Pepper, Okra King Oyster Mushroom Zucchini,Avocado Asparagus,Turnip Cucumber Roll

Seasonal Fruits

※仕入れの状況により内容が変更となる場合がございます
The menu is subject to change without notice

プラン名
MENU