1. HOME
  2. プラン
  3. MENU

MENU

◇LUNCH MENU◇
2025年12月15日〜1月10日、
2月15日〜2月25日のみ営業

コース開始時間:12:00~
コースの種類:おまかせ 25,000円(税サ抜)
※予約優先

-LUNCH-
Period: Open only from December 15 to January 10 and from February 15 to February 25
Course Start Times: 12:00~
Course Types:Omakase 25,000 yen (tax and service charge excluded)
※Reservations are recommended.

◇DINNER MENU◇
2025年12月01日~2026年05月上旬頃

定休日:なし
※3月10日以降水曜日定休

ディナーコース開始時間:①17:30~ / ②20:30~
ディナーコースの種類:
・おまかせ 33,000円(税サ抜) ※12/20-1/10, 2/10-2/25を除く
・おまかせ 50,000円(税サ抜)
※要予約
※同じグループ内で別々のコースにはできかねます。
※7−11歳のお子様は大人のコース料金の半額での提供となります。

その他、ご要望がございましたら、お問い合わせフォームもしくはお電話にて気軽にご連絡ください。

-DINNER-
Period: December 1, 2025 – Early May 2026
Closed: None
※Regular holiday: Wednesdays (from March 10 onward)

Course Start Times: ① 17:30~ / ② 20:30~
Course Types:
・Omakase 33,000 yen (tax and service charge excluded)※except: 12/20-1/10, 2/10-2/25
・Omakase 50,000 yen (tax and service charge excluded)
※Reservation only
※Please note that it is not possible to select different courses within the same group.
※Children aged 7–11 will be served at half the price of the adult course.

For any other requests, feel free to contact us via the inquiry form or by phone.

LUNCH

12:00~

※予約優先
Reservations are recommended.

※税・サービス料別途
Tax and service charge excluded

おまかせ

OMAKASE

¥25,000-

– Appatizer –

蟹茶碗蒸し
Stemed Egg Pudding with Crab

お造り
Sashimi

蟹真丈 揚げ出し
Agedashi Crab Shinjo

– Sushi –

赤身 / トロ / 烏賊 / 白身
Lean Tuna / Toro / Squid / White Fish
蟹 / 雲丹 / いくら / 海老
Crab / Sea Urchin / Salmon Roe / Shrimp

赤出汁
Miso Soup

– Dessert –

自家製ジェラート 高橋農園メロン
Home Made Gelato 【TAKAHASHI Farm Melon】

※仕入れの状況により内容が変更となる場合がございます
※The menu is subject to change without notice

DINNER

※要予約
Reservation only

※税・サービス料別途
Tax and service charge excluded

おまかせ

OMAKASE

¥33,000-

– Appatizer –

蟹茶碗蒸し
Stemed Egg Pudding with Crab

A5白老和牛の生ハム
十勝井上農園2年熟成メークイン
A5 Shiraoi Wagyu Bresaola, Aged Potato

蟹 擦り流し
Hokkaido Crab Soup

– Sushi –

赤身 / 帆立 / 烏賊 / 平目 / 牡丹海老
Lean Tuna / Scallop / Squid / Flounder / Botan Shrimp
トロ / 蟹 / 生雲丹 / いくら / ネギトロ
Toro / Crab / Sea Urchin / Salmon Roe / Negitoro

赤出汁
Miso Soup

– Dessert –

自家製ジェラート 高橋農園メロン
Home Made Gelato 【TAKAHASHI Farm Melon】

※仕入れの状況により内容が変更となる場合がございます
※The menu is subject to change without notice

おまかせ

OMAKASE

¥50,000-

– Appatizer –

鮑 茶碗蒸し
Stemed Egg Pudding with Abalone

A5白老和牛の生ハム
十勝井上農園2年熟成メークイン 黒トリュフ
A5 Shiraoi Wagyu Bresaola,
Aged Potato with Black Truffle

蟹擦り流し 生雲丹 いくら
Hokkaido Crab Soup with Sea Urchin and Salmon Roe

– Sushi –

赤身 / 帆立 / キンキ / 平目
Lean Tuna / Scallop / Kinki Fish / Flounder
蟹 / 北寄 / 牡丹海老 / トロ
Crab / Surf Clam / Botan Shrimp / Toro
イカ / 生雲丹 / いくら / ネギトロ
Squid / Sea Urchin / Salmon Roe / Negitoro

赤出汁
Miso Soup

– Dessert –

自家製ジェラート 高橋農園メロン
Home Made Gelato 【TAKAHASHI Farm Melon】
ニセコチーズケーキ
Niseko Cheesecake

※仕入れの状況により内容が変更となる場合がございます
※The menu is subject to change without notice

プラン名
MENU