蟹鮨 加藤 極上の蟹と鮨、酒とワインを楽しむ
Hokkaido’s finest King Crab and locally sourced wine

北海道の美食はもちろん、職人技が光るカウンターパフォーマンスをお楽しみください。
Enjoy Hokkaido Gastronomy cuisine and counter performances that highlight the craftsmanship.

海外のお客様にも喜ばれる英語メニューと接客対応
Our chef will conduct introductions of the course in English

Information

HINZAN NISEKO 2023-2024 Winter...

蟹鮨加藤 営業案内 ◇蟹鮨加藤品山ニセコ◇ ◎冬季営業期間 2023.12.10~2024.3.15 ◎定休日 12月:14(木) 1月:9(火)、11(木)、18(木)、25(木) 2月:1(木)、8(木)、15(木...

How to Get in 入店方法

Please press "101" and "呼出" buttun. 蟹鮨加藤が入っているビルは宿泊棟の1Fにあるため、自由に入ることができません。 大変お手数ですが、ドア横にあるインターフォンで、「101」と入力し...

お知らせ News

Information

SUSHI KATO NISEKO HINZAN

Niseko

本物の味と寛ぎの空間を北海道から世界へ
世界中から多くの人が集まるニセコに相応しい
モダンなデザインと贅沢な空間。
BARを併設しニセコの夜を演出します。

We provide authentic taste and a relaxing space from Niseko to the world.
We also have a BAR for a beautiful evening.

夜はコース料理をご用意しております。詳細は「MENU」のページをご覧ください。
Course meals are served at night.
Please see the "Dinner" page for details.

MENU

料理長が腕をふるうカウンター席は当店の一番のお勧め席。目の前で調理されるお料理と楽しい会話をお楽しみください。
Please enjoy the food cooked in front of you and a pleasant conversation at the counter.

お食事のあとにゆっくりバータイムをどうぞ。
You can also enjoy a relaxing bar time after your meal.

KANISUSHI KATO BAR

ACCESS

Please click here to make a reservation.