北海道、その恵まれた自然の幸を世界へ
Bringing Hokkaido Premium food to the world

kanisushikato

CONCEPT

■極上の蟹と鮨、酒とワインを楽しむ

昭和38年創業 北海道の老舗の蟹専門店 加藤水産の直営店「蟹鮨 加藤」がニセコのヒラフエリアにオープン。本格的な江戸前寿司、たらば蟹の酒蒸し焼きや毛蟹、新鮮なウニや魚介類も楽しめます。ヒラフエリアの中心部からは徒歩10分圏内。店内には、予約制のカウンター席と個室をご用意。地酒やワインなども楽しめるバーカウンターも併設していますので、お一人でも気軽にお越しいただけます。

◎事前予約で活蟹とお寿司のフルコースをご堪能頂けます。

前日までの完全予約制にて承っております。ご予約はテーブルチェックより受付しております。お料理やコース内容の詳細に関しましても記載しておりますので、テーブルチェックよりご確認ください。
Reservation

◎スペシャルな夜の御膳でゆったりとした時間を

海外からも多くの人があつまるニセコの夜、北海道の幸を料理長自慢の逸品と、料理長オススメの日本酒や北海道ワインとご一緒にお楽しみ下さいませ。
Dinner Menu

■Es SUSHI KATO SAKE, WINE & SEAFOOD

Hokkaido’s King of Crab. Now steaming up Niseko Kato Seafood, a Hokkaido crab-specialist with 55 years of history, is launching a sushi restaurant in the center of Sapporo with a concept surrounding sake and wine. Enjoy a specialty large live crab of the day with advance ordering. Advance reservations highly recommended, takeaway options also available. The perfect venue for hosting client, our chef introduces Japanese dishes in English.

◎Book now for Hokkaido’s delicious king Crab in Niseko

Kato Seafood, a Hokkaido crab-specialist with 55 years of history, is launching a sushi restaurant in Hirafu with a concept surrounding sake and wine. The perfect venue for hosting clients for our chef introduces Japanese dishes in English.

CHEF

Chef : Akiyama

北海道に生まれ、京都の老舗料亭や東京の名門懐石料理店で腕を磨きました。その後、イタリアの日本食レストランでシェフを務め、国内外で豊富な経験と知識を培ってきました。現在はニセコを拠点に、和食の素晴らしさを世界に発信しています。

Born in Hokkaido, our chef refined their skills at a historic ryotei in Kyoto and prestigious kaiseki restaurants in Tokyo. They later served as head chef at a Japanese restaurant in Italy, gaining extensive knowledge and experience both in Japan and abroad. Now based in Niseko, they are sharing the excellence of Japanese cuisine with the world.